TRANSPORT
IS ONZE PASSIE

Van bestelbus t/m volumeopleggers, wij vervoeren uw producten naar de juiste bestemming.

Goede Service & Kwaliteit

Wij bieden u kwalitatief goede dienstverlening, uitmuntende service en contracten op maat.

Bestelbus t/m Oplegger

Ons wagenpark bestaat uit materieel welke voor verschillende transport activiteiten geschikt zijn.

Navigatie & Track & Trace

We beschikken over een modern wagenpark uitgerust met Navigatie, Track & Trace

Distributie Vervoer
Wij bieden u kwalitatief goede dienstverlening en contracten op maat. Naast onze kennis en uitstekend transportmaterieel, is het ook mogelijk de volledige planning en administratieve afhandeling van het transport aan ons uit te besteden.

Ons wagenpark bestaat uit materieel welke voor verschillende transport activiteiten geschikt zijn, namelijk van bestelbus t/m volumeopleggers. De meeste vrachtauto`s beschikken over een laadklep.

Wij kunnen het hele logistieke traject voor u verzorgen, vanaf ophalen, lossen, opslaan en voorraadbeheer tot distributie van uw producten. Vanwege onze centrale ligging in Culemborg kunnen wij uw producten dagelijks in de Benelux en Duitsland Ruhrgebied bezorgen.

Van een zogenaamde fijnmazige distributie (bv 1 stoel per adres) tot aan grote volume transporten van 95 m³ of zelfs meer bij ons kunt u altijd terecht.
We beschikken over een modern wagenpark (euro 4/5 motoren) uitgerust met Navigatie, Track & Trace en bemand met Nederlandse chauffeurs. Door onze dagelijkse ritten in de Benelux, Duitsland en het Ruhrgebied kunnen we natuurlijk meer en rijden we niet alleen voor traditionele meubelbedrijven maar ook kantoormeubilair is bij ons in goede handen.

Bij ons is ook het transport en opslag mogelijk van bijvoorbeeld pallets.

Onze kernwaarden

Wij streven er naar om u een zo hoog mogelijke service en kwaliteit te bieden.

  • Service
  • Kwaliteit
  • Support
  • Inzet