MEUBELTRANSPORT
IS ONS SPECIALISME

Wij zijn de spil tussen de fabriek / groothandel en de winkelier / eindgebruiker.

Meubeltransport
Door onze verhuis tak is er in het verleden een specialisme ontstaan in het vervoer van meubelen. Hierdoor zijn wij het afgelopen decennium uitgegroeid tot een professionele, betrouwbare, flexibele en prijs concurrerende logistieke partner voor al uw meubeltransporten binnen de Benelux en Duitsland Ruhrgebied.

Wij kunnen het hele logistieke traject voor u verzorgen, vanaf ophalen, lossen, opslaan en voorraadbeheer tot distributie van uw producten. Vanwege onze centrale ligging in Culemborg kunnen wij uw producten dagelijks in de Benelux en Duitsland Ruhrgebied bezorgen.

Van een zogenaamde fijnmazige distributie (bv 1 stoel per adres) tot aan grote volume transporten van 95 m³ of zelfs meer bij ons kunt u altijd terecht.
We beschikken over een modern wagenpark (euro 4/5 motoren) uitgerust met Navigatie, Track & Trace en bemand met Nederlandse chauffeurs. Door onze dagelijkse ritten in de Benelux, Duitsland en het Ruhrgebied kunnen we natuurlijk meer en rijden we niet alleen voor traditionele meubelbedrijven maar ook kantoormeubilair is bij ons in goede handen.

Verder rijden we ook nog voor verschillende meubelbranche vreemde bedrijven. Kortom wij vervullen de spil functie in uw (specifieke) logistieke wens. Denk bijvoorbeeld eens aan particuliere meubel-leveringen voor winkels (zowel grootwinkelbedrijven als individuele winkels).

Onze kernwaarden

Wij streven er naar om u een zo hoog mogelijke service en kwaliteit te bieden.

  • Service
  • Kwaliteit
  • Support
  • Inzet